SOCIAL MEDIA

27.1.2015

Kotiin virkattuja ja pikaisesti surauteltujaToisinaan tekee pikaisia tekeleitä kotiin ja ne jää monesti kuvaamatta. Nyt vanhoja kuvia pikaselatessa tuli vastaan tällaisia, mitkä ovat tavalliseen arkikäyttöön jo sopeutuneet ja ovat kuin olisivat aina olleet mukana vaikka ovatkin jokainen alle vuoden vanhoja.

Tämän "lehtilaatikon" virkkasin mainospostille tehdessä soveltaen, kun tuli toive korille, mihin voisi mainoslehdet nakata lukemisen jälkeen. Värihän piti olla musta ja itse kun hakee käytännöllisyyttä, niin korin yläreunassa on taitteen kohdalla käsille pienet aukot, että postin voi myös viedä tuossa korissa roskiin asti.

Ristipistolla vielä "roskaposti" -teksti korin kylkeen ja koppa oli valmiina käyttöön.


Kun peltinen roskakorina aikanaan ollut "ämpäri" ei miellyttänyt omaa silmää ja ennen lampunvarjostimessa palvellut harmaa kude oli jälleen käytettävissä, tein sankoa myötäilevän putken sen päälle ja kukka sai näin hillitymmän suoja-astian.


Luottonojatuolini suojana on itseommeltu viltti. Pehmoistakin pehmoisempaa kangasta, mikä ei tarvinnut kun reunoistaan tikata kiinni on palvellut erittäin hyvin lämmittäjän roolissa.
Harmi vain, että kangas on jo loppu myös ruskean sävyisenä. Tällaisten vilttien kautta saattaisin itsekin tykästyä hiljalleen tähtikuosiin (mikä itsessään on jo ilmeisesti poissa muodista).


Mallit: omat
Materiaalit: kude ja vilttikangas Tikkaus ja Tarvikkeesta

Lähetä kommentti