SOCIAL MEDIA

27.10.2015

Värioksennuksia itselle

 Isäntä pitää kotona melkeinpä aina villasukkia. Hän pitää näistä varrettomista sukista eikä pidä varrellisia kunnolla edes kumisaappaiden kanssa.

Regian Zoofari oli jossain vaiheessa alessa meidän paikallisessa lankaliikkeessä. Tulikohan kerälle hintaa noin 2,30 euroa ja viimein oli Isännän mieleen sopivaa "eräväritys" niin pitihän se investoida lankaan. Ylimmästä kuvasta näkee miten riittoisaa lanka on. Alla on jo ensimmäinen valmis sukka ja päällä toista sukkaa niin pitkälle, kun kerää riitti. Nyt on sitten toinen vajaa kerä vielä jäljellä, koska sukkapariin meni vain reilu kerä, vaikka koko on kuitenkin lähellä 43.

Itselle piti haalia Louhittaren Luolan Sirkus-lankaa. Uskomattoman ihana lanka vyyhdillä! Värit ovat ihanan kirkkaita, mutta auta armias kun langasta ajattelee pyhäsukkia tehdä itselleen...

Villasukissa lanka ei todellakaan pääse oikeuksiinsa. Sen vuoksi langasta tulikin vain varrettomat pyhäsukat ja jäljelle jäävästä on ajatus tehdä isoäidin neliöillä lapaset. Neliöissä lanka pääsisi paremmin oikeuksiinsa.

Lähetä kommentti