SOCIAL MEDIA

2.6.2016

Pehmolentsikan ensilento

Tytär sai pieneltä pojalta toiveen, että hänellekin pitäisi kutoa jotain. Useimmiten tuliaisena on ollut lapaset tai villasukat, mutta poikapa halusikin jotain muuta - Lentokoneen!

Mallia etsittiin Googen-kuvahaulla yhdessä ja onneksi löytyikin Punaisen lentokoneen -ohje Ravelrystä, minkä vaativa laaduntarkkailu myös kelpuutti.

Näin Tytär otti viimein asiakseen kauan haaveilemansa amigurumityön, ja aloitti virkkauksen ihmeellisen maailman.

Jossain vaiheessa harrasta projektia tuli julki, että poika odottaa lentokonetta siinä määrin, että paikka unikaverina on jo lunastettu. Tämän vuoksi piti ottaa myös turvasilmät käyttöön - jälleen uusi asia ihmeteltäväksi.

Langan loputtua näppärästi kahden valmiin moottorin jälkeen, tuli tehtyä päätös, että tämä lentokone pysyy ilmassa kahdellakin moottorilla. Poika valitsi itse väreikseen mustan ja oranssin, joita ei löytynyt akryylilankoina samasta lankavalikoimasta, vaan lankoina on käytetty kahta eri merkkistä akryylilankaa.

Koukku: 3.00 mm
Lanka: Novita Pirta (musta/t.harmaa) & Novita Helen (oranssi), tuulilasissa valkoista Ipanaa

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Kovin pidetty "Dusty-wannabe" tästä on saajalle tullut ja pääsi heti unilelujen tarkasti valittuun seurueeseen. Näiden tekemiseen jää vain kiinni ;)

      Poista