SOCIAL MEDIA

8.12.2014

8.12. Jämälankavillasukka-joulukalenteri

Kääk!

Vaikka näitä odotin ja jotenkin henkisesti myös yritin varautuakin, niin eihän kirjoneuleesta tullutkaan mun mieleinen juttu. Aamulla rutiinin omaisesti pikaisesti katsomaan, että mittee sitä pittee tännään huastella:

Jatka sukkaa A neulomalla kahdeksan kerrosta. Tämä raita on omistettu perheellesi, miten ikinä sen käsitätkään. Valitse raidan väriksi jonkun perheenjäsenesi lempiväri. Halutessasi voit lisäksi alla tarjottuja tikku-ukkoja käyttäen koristaa raidan perheenjäsentesi lukumäärällä. Tämän tikku-ukkoperheen voit joko kirjoneuloa raitaan vaikka useampaankin kertaan tai sitten silmukoida raidan päälle. Muokkaa kaaviosta omaa perhettäsi vastaava.

Niin.

Ydinperheeni: minä ja äiti.
Hiljalleen siihen on mahtunut myös isäntä, mutta silti pidän hahmot vain kahdessa. Isäntä sai valita raidan värin. Taustalla kuitenkin on sydäntä lähellä myös pikkuveli, jonka huomioin sitten seuraavassa vastaavassa tehtävänannossa.

Aamulla kokeilin tehdä itselle uudella tapaa kuvion, mutta tuumasin heti lapsen käsien jälkeen, että tekniikka sopisi parhaiten parilla silmukalla kasvaviin kuvioihin, kuten sydämiin. Kahta sydäntä harkitsinkin, mutta ajattelin olla uskollinen tikku-ukoille.Tuota "kirjoneule"tekniikkaa täytyy kyllä kokeilla jossain muussa kohtaa. sen verran  helppo ja toisaalta mukava jälkikin noin syntyy.

Lopputulosta täytyy vielä myöhemmin silmukoida ja parsia nätimmäksi, että kestää myös käytössä.


Ja tässä vielä Missä neuloimme kerran -blogin postauksesta tikku-ukkokuvio, mitä lähdettiin toteuttamaan:


Lähetä kommentti