SOCIAL MEDIA

25.12.2014

Herra Huolisyöppö - murheiden märehtijä


Lahjalistalle päätin itse kaikkien leegojen ja muiden lelujen joukkoon, että kummipojan tulee saada myös Huolisyöppö. Isompi Huolisyöppö menee kummipojalle, ja pienempi hänen pikkuveljelleen. Näitä murheet poissyöviä hahmoja on syksyn mittaan alkanut näkyä itse tehtyinä, mutta joulun alla myös Suomalainen kirjakauppa myi tällaisia pehmohahmoja.



Aaton aattona pikainen surautus kotoa löytyvistä materiaaleista tuotti ainakin itse miellyttävän tuloksen. Paperille hahmottelin suurinpiirtein mallia että millainen olisi kiva ja nimenomaan lapselle sellainen, ettei pelota, muttei muistuta mitään valmistakaan hahmoa. Vetoketjusuun takana on samasta kankaasta (eri värikohdasta vaan) tehty pussi, mihin lapsi voi huolensa jättää ja pahan mielensä piilottaa.



Hahmojen suuhun laitoin jo valmiiksi paperiviestin:


Moikka!
Minä olen Herra Huolisyöppö. Tykkään märehtiä muiden murheita, ja pyydänkin, että ruokksiit minua murheillasi. Harvoin minulla nälkä on, mutta jos sinulla on murheita, voit kirjoittaa ne paperille ja laittaa paperin suuhuni tai kuiskata murheet suuhuni.
Pureskelen ja syön murheesi pois!

Lähetä kommentti