SOCIAL MEDIA

25.12.2014

Tutulaukku prinsessalle

Tämän vuoden lahjan saajana oli myös kolmevuotias pikkuprinsessa. Itsellä kun ei varsinaisesti mitään "prinsessatyylin" tuntemusta ole ja malli näytti helpolta, niin päätin tehdä prinsessalle oman laukun.


Lähtökohta kankaista oli hieman lopputulosta tasapainoisempi ja ehkäpä "tyylikkäämpi". Kun isäntä ei tästä sommitelmasta ymmärtänyt lopputulosta, piti yrittää saada niitä enemmän kassin muotoon.Keskimmäinen nauha eikä myöskään tyllin rypytys omaa silmää miellyttänyt, päätin kysyä apuja työnantajalta, joka ompelee nopeasti hyvää jälkeä eikä jää murhetimaan ylimääräisiä ompeluksissaan.


Kuten huomaatte, avun pyytämisestä oli apua! Tyllimäärä on täysin sama, kuin aiemmassakin kuvassa - se on vain rypytetty suoralla ompeleella ja on aiemmasta poiketen yksinkertaisena, mutta pidempänä pätkänä.Vuorena kassissa toimii tavallinen lakanakangas ja pohjalla komeilee kahvoihin tulevat sydännapit.Kassi oli viimeistelyjä vaille valmis, kun pohdin, mitä sinne sisälle voisi laittaa lahjaksi mukaan. Omien helmien tekemiseen ja suunnitteluun kelpaisi varmaan puuhelmet ja joustava lanka tyttöväreissä.
 


Lopuksi toiselle puolelle kassia painettiin silitysarkkiin muotoillun kuvan avulla kruunu. Jotain blingiä piti vielä saada, joten strassit, mitkä oli tarkoitettu ensin tylliin liimailtavaksi, löysivät paikan kruunun keskeltä. Strassien alla on kyllä kuviossakin kolme pistettä, mutta omaa silmää miellyttivät nämä strassit kruunussa paremmin.

Kahvoihin lisäsin myös pienet sydännapit, ikään kuin loppusilauksena personoimaan kassin.

Malli: oma
Korkeus ilman kahvoja: n. 30 cm
Kankaat: oma varasto
Napit, nauhat, silityskuvat ja strassit: Tikkaus ja Tarvike

Lähetä kommentti