SOCIAL MEDIA

25.10.2015

Zaibatsulaisen jalkojen lämmittimet

Koko perheen viihdepeli Möllit on hiljalleen laskeutunut perheiden tableteille ja pulmien ratkaisu on alkanut. Zaibatsu Interactive on Jyväskyläläinen ohjelmistoyritys, ja yksi perustajista on tämän Perheen jäsen siinä, missä Tytärkin. 


Tytär olisi ensin halunnut tehdä Pikkuveljelle sukat, missä pelin hahmot olisivat ympäriinsä seikkailemassa. Ikävä kyllä, kun sukat tehdään 7-Veljestä langalla, niin silmukoita jäljentämällä ei kovin pikkutarkkoja rajauksia saa tehtyä ja kuvioista tulee yllättävän karkeita.

Niinpä yrityksen logo oli seuraavana idealistalla ja logo onkin suunniteltu toimivaksi molemmista suunnista katsoen, joten sukkiinkin se oli näppärä laittaa, kun on aina oikein päin.

Silmukoiden jäljentäminen oli näiden sukkien kohdalla Tyttärelle ensimmäinen kerta ja kieltämättä kyllä mieluinen tapa. Ainakin seuraavien sukkien aihe on selvä niin kuviltaan kuin tekniikaltakin.

Tytär jättää silmukoita jäljentäessään langanpäät työn oikealle puolelle odottamaan päättelyä. Näin ne eiväät mene solmuun työn nurjalla puolella.


Nilkkasukat ovat sekä Isännän, Tyttären että Pikkuveljenkin mieleen. Lyhytvartiset kotisukat ovat hyvät niin talvella kuin kesälläkin. Yrityksen logon näkee heidän nettisivuiltaan, mutta omasta mielestäni logon jäljittely sukkiin on erittäin onnistunut.

Ja PPSSSTT! Peli on ilmainen ja sen voi ladata joko

Lähetä kommentti